Jdi na obsah Jdi na menu

SLOH - Co mě naučil tenhle půlrok

6. 6. 2020

Moji milí!

     Tento týden Vám pošlu poslední úkoly, které nás čekají. Původně jsem chtěla posílat ještě dál, ale nakonec jsem se rozhodla, že to necháme takhle. Všechny důležité věci si určitě na začátku roku projdete s novou paní učitelkou. Doufám, že s Vámi vydrží do konce roku a nebude se Vám to zase měnit. Každopádně bych na začátek chtěla poděkovat za to, jak jste pracovali. Jsem na Vás moc hrdá. Což mě přivedlo k tématu poslední slohovky. Tenhle úkol bude to nejtěžší ze slohu, co jste zatím se mnou psali. Zároveň je to to jediné, které bych si přála, abyste mi tentokrát opravdu poslali. 

     Ráda bych si totiž od Vás přečetla zamyšlení nad tím, co jste se během posledních pár měsíců naučili. Vůbec tím nemyslím, že jste se např. naučili počítat do milionu, psát správně y/i v koncovkách. Ale spíš věci, které Vám budou do života opravdu přínosné. Napadá mě třeba, že se někdo naučil rybařit, někdo třeba víc pomáhat rodičům, víc si s nimi rozumět, někdo se naučil na počítači vytvářet webové stránky. Zkuste se nad tím zamyslet a zkuste se i trošku rozepsat. Napište mi třeba proč je zrovna tahle věc pro Vás důležitá nebo jak moc to pro Vás bylo těžké, apod. Může to být jak pozitivní, tak i negativní věc a nemusí být jen jedna :)

     Je mi jasné, že to pro Vás bude těžké a budete se nad tím muset hodně zamyslet. Věřím, že Vám to do budoucna pomůže, až budete psát další slohovky.

 

Každopádně, pokud byste mi i během prázdnin nebo kdykoliv jindy, chtěli napsat krátký dopis, poslat nějakou fotku, apod. budu moc ráda. Nechám fungovat společný email a můžete využít i moje číslo :) Mrzí mě, že jsme si spolu neužili více času, ale takovouhle situaci nikdo neočekával a pevně doufám, že už nikdy taková situace nenastane. 

 

Přeji krásné zamýšlení.

KP